Forside

Koncerterne foregår på
Arne B, Vestergade 10 på tirsdage kl. 20.

Det nye efterårsprogram er klar, og du kan du hente det på biblioteket og på Arne B og andre steder i byen. 

I menuen til venstre kan du under punktet "Program efterår 2018 - med links til og detaljer om musik og musikere" læse meget mere om, hvem det er, du kan opleve i efteråret og lytte til deres musik.

 Næste koncert: 

NB: Vær opmærksom på, at koncerten omtalt nedenfor den 28/8 foregår på Søndervej 208 på Thurø, og at det er en god idé at tilmelde sig.

28. aug Jensen, Bugge og Høirup
NB: Kl.19, Søndervej 208 - Thurø

 YOUTUBE -  WEBSIDE

Entré: 100 - Tilmelding på: lissiole@rygepetersen.dk

Tag med Folk For Folk til Thurø  den 28. august klokken 19:00 - 21:30 på Søndervej 208, når efterårs-programmet skydes i gang. Vi fejrer det i Lissi og Ole Ryges vidunderlige have med indbygget musikscene og overdækning til publikum.  Der kan købes kaffe, kage, øl og vin.  Koncerten foregår i et telt over et dansegulv.

Mette Kathrine Jensen: Harmonika
Morten Alfred Høirup: Guitar, sang
Kristian Bugge: Violin

Trioen dyrker den danske traditionelle folkemusik og de historier, den fortæller om samvær, nærhed, dans og livets gang i øvrigt. Få har som dem besøgt så mange af de små øer og andre egne af Danmark, hvor folkemusikken stadig overleveres fra generation til generation. Det har gjort dem til specialister i mange af de forskellige musikalske dialekter, der findes indenfor den danske folkemusik. Alle tre har modtaget mange Danish Music Award-priser for deres nytolkninger af den traditionelle musik, og de har turneret over det meste af verden i utallige konstellationer. I sommeren 2015 udgav de deres første trio-cd med titlen “Slid din tid”!